Карпати запускають новий сайт

Карпати запускають новий сайт

Найближчим часом ФК «Карпати» презентує новий сайт, який окрім дизайну та контенту змінить і адресу. Детальніше про новий клубний проект офіційному сайту розповів керівник Інформаційного центру «зелено-білих» Ростислав Ящишин.
«Не можна сказати, що наш ресурс морально чи технологічно застарів, адже там є доступ до всієї необхідної інформації, він регулярно та активно наповнюється і загалом знаходиться в переліку кращих офіційних сайтів.
Але все ж, прийшов час змін, тому ми взялися за справу. Звісно, аналізували сайти клубів Англії, Італії та Іспанії, звертали увагу також на сторінки клубів з Сербії та Хорватії, тут є свій інтерес.
Цікаво й те, що практично паралельно із початком роботи над новим сайтом, до нас звернувся уболівальник Юрій Сидоренко, який зробив клубу щедрий подарунок. Мова йде про домен fckarpaty.com, що його вдалося «вихопити» кілька років тому із лап російських IT-шників, які мали намір ставити «редіректи» на різного роду вульгарщину, аби простимулювати викуп адреси. Таким чином, новий сайт «переїде» на новий домен.
Зважаючи на потяг нашої цільової аудиторії до соціальних мереж, фото та відео контенту, уболівальники отримають бажане в достатній кількості. Самі ж соцмережі, що будуть тісно пов’язані із новим сайтом, ми продовжимо розвивати та розширювати» Окрім того, ведеться активна робота над записом пілотних випусків кількох нових відеопрограм на нашому YouTube-каналі», – сказав Ящишин.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какой спорт лучше для прибыльных ставок SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок

Последние новости