Жозе МОРАІШ: «Поразка - наше покарання за помилки»

Жозе МОРАІШ: «Поразка - наше покарання за помилки»

Головний тренер ФК «Карпати» прокоментував .поразку від «Олександрії» (1:2).
«Команда додала у певних аспектах, над якими ми зараз працюємо. Це, у першу чергу, стосується ведення гри. Вважаю, що ми почали дуже добре. Менш позитивні моменти полягають в тому, що ми двічі помилилися і таким чином подарували голи супернику. Такі моменти ми повинні виправляти. Все ж добре, що команда не опустила рук та намагалася переломити хід поєдинку.
Після перерви відчувалося більше стабільності, об'єктивності і цілеспрямованості. Ми змогли забити гол. Гра була емоційна, ми робили все для того, щоб зрівняти рахунок, але не змогли довести усе до логічного кінця. Це прикро, адже, мабуть, ми на це заслуговували. У підсумку маємо поразку, а це – наше покарання за допущенні помилки, адже їх можна було уникнути. Ми будемо працювати та старатися їх виправити.
Про арбітра нічого не скажу. Чому не було Мар'яна Шведа? Зі збірної він повернувся із травмою. Наразі займається за індивідуальною програмою, але до наступної гри має відновитися», - сказав коуч львівського клубу.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок Хоккей и беттинг: Стратегии и Возможности

Последние новости