Підручний пропускає гонку на 20 км, щоб краще підготуватися до спринту

Підручний пропускає гонку на 20 км, щоб краще підготуватися до спринту

Дмитро Підручний пропускає гонку на 20 км, щоб краще підготуватися до спринту. Саме тому в склад української команди на першу особисту чоловічу гонку він не потрапив. Про це Sport.ua повідомив президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак.
Він пояснив, що відсутність 26-річного біатлоніста в сьогоднішній індивідуальній гонці пов'язана з тим, що він не любить виступати в гонці на 20 кілометрів. Підручному більше подобаються старти з короткими дистанціями, тому йому дали можливість краще підготуватися до спринту, який відбудеться в суботу, 2 грудня, о 15:45 за київським часом. Також тренерський штаб збірної хоче краще перевірити в сьогоднішній індивідуальній гонці Олександра Жирного, Володимира Сємакова і Руслана Ткаленка, надати їм можливість позмагатися між собою. Нагадаємо, чоловіча індивідуальна гонка на етапі Кубку світу в шведському Естерсунді відбудеться сьогодні, 30 листопада. Початок - о 18:15. Окрім Жирного, Сємакова і Ткаленка Україну сьогодні представлять Сергій Семенов і Артем Прима.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какой спорт лучше для прибыльных ставок SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок

Последние новости