Стартує набір волонтерів-рекрутерів для фіналу Ліги чемпіонів-2018

Стартує набір волонтерів-рекрутерів для фіналу Ліги чемпіонів-2018

У середині листопада офіційно стартує кампанія набору волонтерів, які допомагатимуть в організації фіналів найпрестижнішого клубного турніру Європи. Передуватиме цій події набір 15-ти волонтерів-рекрутерів, які візьмуть безпосередню участь у відборі та підготовці волонтерів.
Ці люди допомагатимуть менеджеру волонтерів UCLF 2018 у кампаніях з комунікації та рекрутингу, братимуть участь в ефективній промо-кампанії, виборі та інтерв'ю кандидатів на волонтерську програму, спрямовану забезпечити високий рівень організації та супроводу вищевказаних заходів.
Основні вимоги: досвід волонтерства або робота в рекрутинговій сфері, вільне володіння українською та англійскою мовами.
Період роботи: з 13 листопада 2017 по 7 травня 2018 року.
Орієнтовний час роботи: до 16 годин протягом тижня, включаючи вихідні дні.
Кандидатам, що підходять вищевказаним вимогам, прохання надсилати свої резюме англійською мовою до 10 листопада 2017 року за адресою: volunteer2018@ffu.org.ua.
Детальніше про програму можна дізнатися тут.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какой спорт лучше для прибыльных ставок SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок

Последние новости