Збірна України U-18 програла Ірландії

Збірна України U-18 програла Ірландії

Стартовий відрізок команди провели обережно та рівно, проте починаючи з другої половини першої чверті стала помітна перевага ірландок, які краще захищалися та допускали менше втрат. Перша чверть завершилася за переваги господарок у 7 балів – 17:24.

У другій чверті наші співвітчизниці намагалися відігратися за рахунок індивідуальних дій однієї з лідерів команди – Оксани Фастової, проте її ніхто не підтримав, а зусиль Оксани не вистачило аби не програти і другу чверть. 30:47 після першої половини гри.

В другій половині гри українки ледь не створили диво: спочатку в третій десятихвилинці наші збірниці скоротили відставання на 6 очок, а на старті останньої і взагалі скоротили різницю в рахунку до семи балів, після чого тренер збірної Ірландії був змушений брати хвилину. Проте після відновлення гри господарі чемпіонату знову почали диктувати свою гру і під своїх вболівальників відновили різницю в рахунку до комфортної для себе. Закінчився ж матч з рахунком 57:77.

Жіночій ЄвроБаскет U-18. Дивізіон В. Груповий раунд

Ірландія - Україна - 57:77 (17:24, 13:23, 19:13, 8:17)

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок Хоккей и беттинг: Стратегии и Возможности

Последние новости