Секрети букмекерської контори Паріматч розкриває сайт Stavki.ua

03.06.2021 11:52 0
Секрети букмекерської контори Паріматч розкриває сайт Stavki.ua

Однією з найбільших букмекерських контор вважається Паріматч, що пропонує онлайн ставки на будь-які види спортивних змагань. Заснована букмекерська контора в 1998 році. Якість послуг у букмекерській конторі дуже висока, що доводять численні відгуки користувачів. Компанія функціонує у сфері беттингу для жителів пострадянських країн. Букмекер веде діяльність на підставі ліцензії, виданої урядом острова Кюрасао. Цілодобову технічну підтримку пропонує букмекерська контора, робить моментальні виплати, гарантує абсолютну конфіденційність. За сприяння бонусів можуть грати беттери в букмекерській конторі, як і брати участь у різних акціях. Букмекера Паріматч включив у свій рейтинг незалежний сайт Stavki.ua.

Асортимент ставок у букмекера Паріматч

У більш ніж двадцяти різних дисциплінах приймаються ставки в Паріматч. До них можна віднести такі популярні дисципліни типу, баскетбол, футбол, хокей, бокс. З розвитком кібеспортивного напрямку букмекер відкрив окрему лінію такого напрямку, де беттери можуть брати участь у великих турнірах. Також, крім видів спорту, популярних у вітчизняних гравців, букмекер запрошує прогнозувати в американському футболі, гандболі, крикеті, регбі та інше. У розписі пропонуються стандартні парі, додаткові тотали та фори, комбіновані ставки. Маржа в букмекерській контори на рівні 6-7%, а в топових заходах до 5%. Подробиці ставок виділені в розділі https://www.stavki.ua/review/parimatch/.

Можливості Паріматч в смартфоні

За посиланням m.parimatch.com завантажується мобільна версія букмекерської контори. Швидше стаціонарного варіанту працює версія, що скачується, і має простішу будову. Встановлення програми дозволяє скоротити споживання трафіку. Функціональні можливості установчого клієнта повністю збігаються зі стаціонарною версією. Користувачі можуть пройти реєстрацію, внести депозитні вклади, спостерігати за трансляціями в прямому ефірі. Також, доступні статистичні дані від аналітиків, і завжди можна звернутися в технічну підтримку. Клієнтську програму можна встановити на пристрої з Андроїд.

Предыдущая новость

SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок Хоккей и беттинг: Стратегии и Возможности

Последние новости