Страхування туристів — чому слід обрати компанію ЕКТА

09.04.2021 13:05 3
Страхування туристів — чому слід обрати компанію ЕКТА

Оформлення медичної страховки — обов'язкова умова для в'їзду в багато країн. Поліс входить до переліку документів на отримання візи. Наявність туристичної страховки також можуть перевірити і співробітники прикордонної служби держав з безвізовим режимом. Відсутність поліса може навіть стати причиною заборони на в'їзд в країну. Медичне страхування от ЕКТА захищає туриста від непередбачених витрат. Вартість лікування українських мандрівників у різних країнах світу може обчислюватися значними сумами навіть при звичайній застуді. Зверніть увагу, що посольства України за кордоном не мають повноважень і коштів на погашення рахунків за госпіталізацію, евакуацію наших громадян за медичними показаннями. При відсутності медстрахування турист змушений буде оплачувати витрати самостійно.

 

Переваги страхування від ЕКТА:

 

  • Надійність. ЕКТА — страхова компанія з історією і вищим рейтингом надійності.
  • Впевненість. Медична страховка для отримання візи від компанії ЕКТА приймається всіма консульствами.
  • Гнучкість. Спеціалісти пропонують різні програми страхування для подорожей Шенгенською зоною і іншими країнам. Гнучке ризикове наповнення дозволяє кожному туристу максимально захистити себе і своїх близьких.

 

При оформленні документа необхідно керуватися базовими вимогами, які пред'являють до страхувань для Шенгену і інших країн:

 

  1. термін дії договору покриває весь період перебування за кордоном;
  2. мінімальна сума страхового покриття в євро еквівалентна 2 млн рублів;
  3. в договорі перераховані всі базові ризики.

 

Найчастіше візові центри пред'являють стандартні вимоги до ризикового наповненню договору, але в залежності від країни, в яку належить виїжджати, вони можуть трохи відрізнятися. У мінімальний список зазвичай включають витрати за такими страховими випадками:

 

  • амбулаторне лікування при безпосередній загрозі життю та здоров'ю;
  • транспортування в клініку, госпіталізація за медичними показаннями, проведення екстрених маніпуляцій і досліджень, необхідних для діагностики;
  • термінова стоматологічна допомога;
  • відправка туриста на батьківщину до закінчення поїздки за медичними показаннями;
  • репатріація тіла застрахованої особи.

 

Медична страховка для візи з мінімальним ризиковим наповненням підходить для більшості туристів, які виїжджають за кордон на спокійний відпочинок, шопінг або з коротким робочим візитом. Якщо планується тривала подорож по різних країнах, відвідування гірськолижних курортів або заняття спортом, рекомендується включити в страховий поліс від ЕКТА додаткові ризики, щоб відчувати себе впевнено в самих різних ситуаціях. З особистого досвіду можемо відзначити, що страхування ЕКТА — це надійність та впевненість у гарній поїздці!

Предыдущая новость

SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок Хоккей и беттинг: Стратегии и Возможности

Последние новости