Політехнік на виїзді переміг Черкаські Мавпи

Політехнік на виїзді переміг Черкаські Мавпи

У суботу «Черкські Мавпи» мали прекрасну нагоду поліпшити турнірне становище. У гості до них завітав записний аутсайдер, який до того ж віддав чимало сил у столиці у поєдинку із «Київ-Баскетом».

Натомість черкасці, хоча і зазнали розчарування програвши «Дніпру» на останній секунді вдома, мали можливість підготуватися до поєдинку у рідних стінах. Спочатку гра складалася доволі прогнозовано, обидві команди грали у відкритий баскетбол і господарі почувалися впевненіше. Було враження, що додати вони зможуть коли це лишень буде потрібно.

Проте сталося усе навпаки, додали саме харків’яни, навіть граючи вузькою ротацією вони дуже агресивно провели третю чверть, їхня перевага сягнула понад 10 очок. Як і у попередньому поєдинку у складі команди Володимира Коваля виділявся Грем.

Максим Міхельсон зміг надихнути свою команду на заключну десятихвилинку і “Мавпи” доволі швидко відквитали половину відставання. Саме у цей час свої найкращі якості: холоднокровність і влучність проявив Роман Козлов - 6 із 9 дальніх такий його результат у звітному матчі. Та й загальний відсоток триочкових у Політехніків у цій грі перевалив за 50.

Така влучність знезброїла суперників, які не знайшли у собі сили врятувати цю гру.

«Черкські Мавпи» – «Політехнік» (Харків) – 71:89 (25:22, 17:21, 14:24, 15:22) «Черкські Мавпи»: Кольченко 22 очка + 4 передачі; Коуклі 17 + 8 пд. «Політехнік»: Козлов 24 + 3 передачі, Грем 20 + 7 підбирань, Кромер 20 + 9 передач.

Герої матчу

Якби Мавпи змогли врятувати поєдинок, то героєм однозначно варто було б назвати Кольченка, який грав із традиційним завзяттям. Втім, найяскравіший перформанс видав Роман Козлов, його кидки з будь-яких точок на периметрі досягали мети, а найважчі спроби він виконав у найважливіший момент, тому звання героя без сумніву його.

Наступні матчі

Тепер на Мавпи наприкінці грудня чекає виїзд до Києва, а “Політех” має завітати до Дніпра, де спробує продовжити свою вдалу виїзну серію.

Нагадаємо, раніше «Дніпро» переміг на виїзді «Київ-Баскет».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок Хоккей и беттинг: Стратегии и Возможности

Последние новости