Жозе МОРАІШ: «Карпати контролювали гру з самого початку»

Жозе МОРАІШ: «Карпати контролювали гру з самого початку»

Головний тренер «Карпат» Жозе Мораіш прокоментував перемогу львівського клубу над донецьким «Олімпіком».
«Олімпік» знаходився вище за нас у турнірній таблиці і нам було важливо здобути перемогу, щоб наблизитися до тих команд, які знаходяться вгорі. Нам вдалося зробити це, борючись з хорошим суперником. Боротьба за першу шістку? Можу сказати, що команда буде продовжувати працювати. Є чимало команд, які хочуть бути у верхній шістці і вони мають хороші якості й можливості для цього. Треба продовжуватися боротися і думати від гри до гри. Наступний наш поєдинок відбудеться на виїзді проти «Зорі», ще однієї хорошої команди. Наша ціль полягає в тому, щоб надалі працювати, покращувати нашу гру у всіх планах. Це стосується тактичної підготовки, а також у діях в захисті та атаці.
В тактичному плані я задоволений діями команди. «Карпати» контролювали гру з самого початку. Ми створювали прекрасні моменти, володіли м’ячем, добре атакували. В захисті успішно закривали зони, діяли злагоджено і компактно. Сьогодні був хороший день. Наша ціль – продовжувати додавати. Маємо сильніше грати в захисті, краще контролювати м’яч, діяти інтенсивніше. Для цього необхідно багато працювати. Маємо у своєму розпорядженні тиждень до наступної гри», - сказав Мораіш.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какой спорт лучше для прибыльных ставок SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок

Последние новости