Еліна Світоліна – Каролін Возняцкі. Прогноз і анонс матчу

Еліна Світоліна – Каролін Возняцкі. Прогноз і анонс матчу

У четвер, 25 жовтня, українка Еліна Світоліна проведе третій матч на Підсумковому турнірі WTA у Сінгапурі. Суперницею українки (статистика матчів в сезоні 41-15) стане датчанка Каролін Возняцкі (41-16). Поєдинок закриє програму п'ятого змагального дня і розпочнеться не раніше 14:30 за Києвом. Нагадаємо, що в перших двох турах Світоліна перемогла чеських тенісисток Петру Квітову (6:3, 6:3) і Кароліну Плішкову (6:3, 2:6, 6:3). Возняцкі в стартовому матчі поступилася Плішковій (2:6, 4:6), в другому – здолала Квітову (7:5, 3:6, 6:2). Суперниця Возняцкі – перший апологет захисного тенісу для Еліни на турнірі. Її стиль гри завжди дозволяв датчанці демонструвати стабільні результати проти основної маси тенісисток Туру, але в найважливіших матчах у неї чомусь не складалося. Все змінилося в кінці минулого сезону, коли Каролін несподівано виграла Підсумковий турнір-2017, а після нього ще й Australian Open-2018. В 2017-му Возняцкі здобула неймовірні 14 перемог у матчах з тенісистками із топ-10, хоча й програла 6 із 8 фіналів на рівні WTA. Після двох найбільших перемог в кар'єрі датчанка навіть повернула собі статус першої ракетки світу. Тривало це всього 4 тижні (71 за кар'єру), а далі вона почала потихеньку втрачати форму. Після виграшу трав'яного турніру в Істбурні, Возняцкі провалила всі наступні змагання і теоретично могла навіть не кваліфікуватися в Сінгапур, та все ж виграла Відкритий чемпіонат Китаю, який проходив у Пекіні, і навіть стала другою сіяною при жеребкуванні.
Getty Images. Каролін Возняцкі Матчі між собою Світоліна виграла перші три очні зустрічі у Возняцкі, дві з яких були фінальними (Дубай-2017 і Торонто-2017), але минулого року в Сінгапурі була розбита датчанкою в двох сетах (0:6, 2:6). Як потім згадувала сама українка, в дебютному матчі вона занадто нервувала, що й не дозволило чинити гідного спротиву суперниці. Форма Після неоднозначної перемоги над Квітовою не вірилось, що Світоліна зможе виграти і другий поєдинок на турнірі. Але матч із Плішковою наочно показав, що Еліна може не тільки затягувати розіграші, очікуючи помилки суперниці, але й сама чудово грати в атаку. 29 проти 33 віннерсів в матчі з чешкою – це фантастичний результат, адже невимушених помилок було на 10 менше. Те ж саме можна сказати і про 8 проти 6 ейсів. Це те, за рахунок чого потрібно перегравати Возняцкі. Перебігати її точно не вдасться, та й технічний арсенал трохи слабший. Датчанка поки має певні проблеми з першою подачею, яка летить точно, але слабко. Це потрібно використовувати. Турнірні перспективи Почнемо з того, що першими на корт в четвер вийдуть чешки. У випадку перемоги Квітової, Світоліна буде змагатися тільки за перше або друге місце, підбираючи собі потенційну суперницю. Це було б справедливо, адже минулого року в третьому раунді українка грала лише за престиж. Нагадаємо, тоді Еліна знаходилася в цьорічному положенні Квітової, а лідер квартету Возняцкі несподівано програла Гарсії, чим позбавила українку шансів на півфінал. Цього року шанси перед фінальним туром такі: Прогноз Вперше на турнірі Світоліна в наших очах дійсно є фавориткою пари, хоча букмекери знову так не думають. Але вони ще жодного разу не вгадали переможницю матчу за участю Еліна в Сінгапурі (5 з 5 прогнозів були хибними). Якщо Світоліна зіграє на максимумі, то тільки від неї буде залежати результат поєдинку. А от Возняцкі відступати нікуди і вона до останнього буде хапатися за соломинку надії. Проноз Sport.ua: перемога Світоліної Розклад матчів четверга 11:00 – Квітова – Плішкова. 14:30 – Світоліна – Возняцкі.

  • 2,09
  • 1,78

Сделать ставку

  • 2,09
  • 1,775

Сделать ставку

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какой спорт лучше для прибыльных ставок SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок

Последние новости