ФФУ проведе голосування за найкращий гол 2017 року

ФФУ проведе голосування за найкращий гол 2017 року

Федерація футболу України пропонує вболівальникам запропонувати 10 голів-претендентів на звання «Найкращий гол року», серед яких буде обрано трійку номінантів на звання переможця.

Збір пропозицій проводитиметься на офіційній сторінці Федерації футболу України у Facebook. У конкурсі беруть участь усі голи, забиті у 2017 році футболістами та футболістками українських клубів або збірних в офіційних матчах.

Збір інформації триватиме до 3 грудня 2017 року, до 23:59 за київським часом. Після цього буде обрано 10 найкращих голів відповідно до пропозицій вболівальників та кількості «лайків».

Експертна комісія визначить 3 з 10 найкращих голів, які увійдуть до номінації та будуть виставлені на смс-голосування протягом церемонії для подальшого визначення і оголошення переможця безпосередньо під час телетрансляції заходу.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какой спорт лучше для прибыльных ставок SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок

Последние новости