Матчі України проти Казахстану розпочнуться о 19:00

Матчі України проти Казахстану розпочнуться о 19:00

Сьогодні в рамках засідання Ради Федерації державний тренер з хокею з шайбою Олександр Буткевич доповів щодо програми підготовки національної збірної команди України в сезоні 2017-2018 років.
«За пропозицією тренерського штабу національної збірної було сформовано план-календар, згідно якого ми зараз працюємо. 8 грудня команда розпочне перший етап підготовки. Після трьох тренувальних днів команда проведе два контрольні поєдинки з національною збірною командою Казахстану. Матчі відбудуться 12 та 13 грудня на льоду арени «Термінал» у Броварах. Час початку матчів – 19:00», – повідомив Олександр Буткевич.
Також Олександр Вікторович повідомив, що у лютому в планах команди участь в міжнародному турнірі Baltic Challenge Cup у Латвії (суперники – Латвія В, Литва та Естонія).
А безпосередньо перед початком чемпіонату світу національна збірна проведе у столиці Угорщини Будапешті спаринги з командами Польщі (16 квітня) та Угорщини (18 квітня).
Нагадаємо, що чемпіонат світу, в якому братиме участь національна збірна команда України, відбудеться з 22 по 28 квітня у литовському місті Каунасі. Суперниками команди Олександра Савицького на світовій першості будуть команди Японії, Литви, Хорватії, Естонії та Румунії.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какой спорт лучше для прибыльных ставок SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок

Последние новости