Карпати готуються до матчу з Маріуполем

Карпати готуються до матчу з Маріуполем

Після емоційного та бойового матчу в Києві проти «Сталі», «зелено-білі» отримали кілька днів для відпочинку. У середу підопічні Сергія Зайцева зібрались на заміській базі в Брюховичах та розпочали цикл насиченої підготовки до домашньої гри з «Маріуполем».

Незадоволені нулями на «Оболонь-Арені», карпатівці з подвійною вмотивованістю працюють на тренуваннях. Незважаючи на спортивну злість, у команді панує справді хороша, весела атмосфера, яка приносить масу позитивних емоцій.

За індивідуальною програмою займаються Олег Голодюк та Денис Мірошніченко. Як повідомив Інформаційному центру ФК «Карпати» керманич «левів», то обоє встигнуть відновитися до протистояння з командою Олександра Бабича.

Зважаючи на перерву в українському чемпіонаті, що викликана матчами національних збірних, наступний поєдинок для «Карпат» відбудеться аж 18-го листопада. Нагадаємо, що згідно з рішенням ФФУ, домашня гра проти «Маріуполя» пройде без глядачів.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какой спорт лучше для прибыльных ставок SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок

Последние новости