Роман ПІДКІВКА: «Я б краще пропускав, лиш би команда перемагала»

Роман ПІДКІВКА: «Я б краще пропускав, лиш би команда перемагала»

Виїзні матчі проти «Зірки», як правило, завжди носять принциповий характер для «зелено-білих», адже статистика зустрічей на полі «жовто-червоних» аж ніяк не на користь «Карпат». Тим паче, у першому колі, на старті чемпіонату України львів’яни вдома втратили два очки саме з підопічними Романа Монарьова. Роман Підківка поспілкувався з Інформаційним центром ФК «Карпати» та розповів як команда налаштовувалась на гру та чого не вистачило «левам» аби перемогти «особливого» суперника.
«Чесно кажучи, зараз важко підібрати правильні слова. Бажання команди перемогти сьогодні зашкалювало. Необхідно скоріше взяти три очки, аби надалі «йшла» гра. Готувались та вивчали суперника, повністю розібрали команду з Кропивницького. Можу сказати, що виглядали краще ніж «Зірка», створили більше моментів».
«Протягом паузи команда провела мінімальні збори, тож фізично були добре готові до матчу. Награвали окремі моменти, все виходило. З особливим налаштуванням їхали на гру в Кропивницький, адже знаємо наскільки тут завжди важко грати. Від цієї думки бажання здобути три залікові пункти було ще більшим. Не вистачило основного – забити гол, щоби реалізувати наше бажання».
«Зіграли «на нуль»? Відверто кажучи, я б краще пропускав по три м’ячі, лиш би команда перемагала», – резюмував Підківка.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок Хоккей и беттинг: Стратегии и Возможности

Последние новости