Макс Конате став гравцем Будівельника

Макс Конате став гравцем Будівельника

Київський «Будівельник» знайшов заміну Ігорю Чумакову, який через травму коліна змушений пропустити пів року. Склад чемпіона України посилить потужний форвард – Макс Конате. У минулому сезоні Конате став найрезультативнішим гравцем Суперліги Пирі-Матч під час регулярного чемпіонату та кращим ребаундером регулярки. Виступаючи за «Запоріжжя», бігмен здобував 18.7 очок та виконував 9.1 підбирання. Завершував сезон Конате в естонському «Тарту-Рок» де у Балтійській лізі мав 7.8 очок та 6.7 підбирань у середньому за матч.

Це літом Конате провів у таборі національної збірної України, однак у список 12-ти гравців, які поїхали на чемпіонат Європи не потрапив. Очікується, що дебют Макса за «Будівельник» відбудеться уже 5-го жовтня, коли столичні зіграють на виїзді проти «Запоріжжя».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какой спорт лучше для прибыльных ставок SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок

Последние новости