Юрій КОЛОМОЄЦЬ: «Ніхто не зрозумів, з чого виник пенальті»

Юрій КОЛОМОЄЦЬ: «Ніхто не зрозумів, з чого виник пенальті»

Нападник «Ворскли» Юрій Коломоєць після матчу з «Олімпіком» (1:1) хоча й залишав поле дуже засмученим, але спілкуванню з пресою час присвятив.

«Безумовно, ми хотіли перемогти сьогодні. Віддавали всі сили на полі. Так, ми не поступилися, але й не виграли. Саме тому, ви ж бачите, всі йдуть, понуривши голови. Не буду нічого говорити щодо призначення пенальті в наші ворота. Будемо дивитися повтор. Вам, мабуть, видніше, що послужило приводом для такого рішення. Із нас на полі взагалі ніхто не зрозумів, з чого все виникло. Забили швидкий гол, потім трішки віддали ініціативу, хоча в цілому все було під контролем. Розмислюючи над тим, втратили сьогодні два очка чи одне придбали, не хочу гнівити Бога. Не програли, але дуже хотіли порадувати вболівальників перемогою…», — витиснувши із себе легку посмішку, завершив Юрій.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какой спорт лучше для прибыльных ставок SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок

Последние новости