Євробаскет U-18. Жіноча збірна України розгромила Молдову

Євробаскет U-18. Жіноча збірна України розгромила Молдову

Збірна України почала йти у відрив з перших хвилин матчу. Команда Сергія Петренка мала тотальну ігрову перевагу по ходу всієї першої половини, за яку допустила лише одну втрату на всю команду. Наші дівчата повністю контролювали щити і набагато краще атакували з гри. При цьому українська команда добре бігла в швидкі відриви, а лавка нашої збірної набрала більше половини командних очок за 20 хвилин гри. Як підсумок, на велику перерву суперници пішли за більш ніж комфортної переваги української збірної, яка виграла половину з рахунком 54:27.

Перевага наших дівчат продовжила зростати і в другій половині матчу. Команда Петренка господарювала в «фарбі» суперниць, чудово рухала м'яч в атаці, підтвердженням чому є 31 результативна передача на команду. Збірна Молдови, граючи усіченої ротацією, як і раніше мала великі проблеми в атаці, і в цілому не змогла нічого протиставити суперницям в цьому матчі.

Збірна України U-18 контролювала хід матчу від першої його секунди до останньої і, продемонструвавши відмінну гру, здобула другу перемогу на континентальній першості.

Останній матч групового раунду українські юніорки проведуть завтра, 9 серпня, проти господарок турніру - команди Ірландії.

Жіночий Євробаскет U-18. Дивізіон В. Груповий раунд

Молдова - Україна 55:101 (11:29, 16: 25, 14:23, 14:24)

Україна: Гаврильчук 17 + 10 підбирань, Любинець 10, Ковалевська 3, Кононенко 3, Фастова 2 - старт, Семеніченко 5 + 11 підбирань, Хвічіані 9, Федоренко 21, Завертайло 8 + 8 передач, Добровска 13 + 8 підбирань, Рабчук 10

Статистика матчу

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок Хоккей и беттинг: Стратегии и Возможности

Последние новости