Ворскла: Шуст прооперирован и вернется в строй через четыре недели

Ворскла: Шуст прооперирован и вернется в строй через четыре недели

Будь-якою ціною спробувати зберегти свої ворота в недоторканності, напевно, завдання кожного воротаря. І якщо вже так вийшло, що десь прогавила оборона, він, воротар, змушений жертвувати не тільки збереженням своєї амуніції, а й власним здоров'ям заради командного результату. Адже не дарма кажуть, хороший воротар - половина команди.
Шоста хвилина відповідального протистояння «Ворскли» і київського «Динамо» завершилася, можливо, і трохи безглуздим зіткненням одноклубників Даллку і Шуста, в результаті чого останній змушений був у супроводі медиків терміново вирушити до лікарні для подальшого обстеження характеру травми. На жаль, припущення головного клубного лікаря ворсклян Миколи Ігнатенка підтвердилися: у Богдана зламана вилична кістка, до того ж, що характерно для такого роду пошкодження, закрита черепно-мозкова травма. Сьогодні вранці справжній боєць був прооперований у відділенні вилично-лицевої хірургії Полтавської обласної клінічної лікарні ім. Скліфосовського. Операція, що тривала близько 45 хвилин, пройшла успішно, за що окрема вдячність усьому кваліфікованому медперсоналу клініки.
За прогнозами, Шуст зможе приступити до роботи за індивідуальною програмою через чотири тижні. Медики говорять, ніяка захисна маска після проходження реабілітації воротареві не знадобиться. «Заросте, і буде ще міцніше, ніж раніше», - жартома відповів клубний лікар Микола Іванович.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какой спорт лучше для прибыльных ставок SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок

Последние новости