Ломаченко відправив Маріагу в нокаут у сьомому раунді

Ломаченко відправив Маріагу в нокаут у сьомому раунді

Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко вкотре захистив свій титул.

В американському Лос-Анджелесі завершився вечір боксу за участю Василя Ломаченка. Український чемпіон захищав титул чемпіона світу проти колумбійця Мігеля Маріаги. Нагадаю, спочатку суперником Хай-Тека мав стати Орландо Салідо, проте через відмову промоутерам Top Rank довелось шукати інші варіанти.

Стартові раунди розпочалися з взаємної розвідки - боксери намагалися знайти слабкі місця в захисті один одного. Василь Ломаченко прогнозовано зайняв центр рингу, контролюючи суперника на середній дистанції. Маріага діяв дуже обережно - його поодинокі випади ніякої загрози не несли. У другому раунді Скорпіон закрився в глухому захисті, віддавши всю ініціативу чемпіону. Хай-Тек пресингував суперника та переслідував того по всьому ринзі, проте наприкінці пропустив неприємний удар. В третьому періоді прямим ударом Ломаченко ефектно відправив Маріагу в нокдаун - той піднявся і навіть провів декілька атак, але безрезультатно. В четвертому періоді після зіткнення головами, українець отримав неприємне розсічення. Відверто кажучи, Маріага справляв досить непогане враження - боксер добре відпрацьовував в захисті і легко здаватися не збирався. Ближче до середини поєдинку домінування Ломаченка стало беззаперечним, проте неймовірно гнучкий колумбієць вивертався, неначе в'юн. Сьомий період перетворився на побиття претендента, а на останніх секундах Мігель навіть опинився на канвасі. На восьмий раунд Маріага виходити відмовився. Перемога!

Василь Ломаченко вкотре довів, що він залишається одним з найсильніших боксерів сучасності. Найближчим часом головною проблемою українця стане пошук наступного суперника. Усі чемпіони в цій ваговій категорії свої бої або провели нещодавно або проведуть до кінця місяця. А це означає лише одне - хтось з трійки Берчельт, Коралес, Девіс цілком може з'явитися в одному ринзі з нашим співвітчизником. Питання в іншому - чи захочуть? Якщо цю проблему вирішити не вдасться, то орієнтовно в листопаді-грудні Хай-Тек дебютує вже в новому дивізіоні. На даний момент у вазі до 61 кг титулами володіють Майкі Гарсія (WBC), Хорхе Лінарес (WBA), Роберт Істер (IBF) і Тері Фленаган (WBO). Одне можна стверджувати точно - для набуття популярності за океаном Василю потрібні об'єднувальні поєдинки, тому сподіваємося, що гучне ім'я Боба Арума та авторитет Top Rank посприяють гучним двобоям за участю нашого чемпіона.

Микола ТИТЮК

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какой спорт лучше для прибыльных ставок SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок

Последние новости