Сербія U-20 – Україна U-20. 1/8 фіналу чемпіонату Європи. Анонс

Сербія U-20 – Україна U-20. 1/8 фіналу чемпіонату Європи. Анонс

Чоловіча молодіжна збірна України U-20 грає сьогодні перший матч плей-оф чемпіонату Європи. Перемога над Сербією дозволить команді Максима Міхельсона продовжити боротьбу за нагороди турніру в чвертьфіналі. Поразка переведе українців у групу команд, що гратимуть у класифікації за 9-16 місця.

На груповому етапі Сербія перемогла Італію (77:69), Словенію (82:57) та в рівній боротьбі поступилися Іспанії (87:88).

Традиційно балканська команда є одним з головних фаворитів змагання, в якому виступає. То ж наших хлопців чекає надзвичайно важкий суперник.

Читайте:Сербія - Україна. Статистичне порівняння команд перед 1/8 фіналу Євробаскета U-20
Багато в підсумку залежатиме від лідерів команд: Вані Маринковича та Святослава Михайлюка. Хто з них краще себе проявить у поєдинку, значно допоможе своїй команді здобути перемогу.

Поки що в заочному протиборстві у Михайлюка незначна перевага в середній результативності: 22,3 проти 21,3. Натомість серб кращий за середньою ефективністю: 19,7 проти 17,7.

Чемпіонат Європи U-20. Чоловіки. Дивізіон A

1/8 фіналу

Сербія U-20 – Україна U-20

Початок – 21:15

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какой спорт лучше для прибыльных ставок SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок

Последние новости