Карпати зіграють против Корони та АЕКа

Карпати зіграють против Корони та АЕКа

У неділю, 25 червня, делегація львівських «Карпат» під керівництвом Серхіо Наварро вирушає до Польщі, де проведе підготовку до нового сезону. Протягом зборів «леви» проведуть чотири спаринги.

Уже точно можна сказати, що 27 червня «Карпати» поміряються силами із «Короною» (Кельце) – командою, що посіла 5-е місце в Екстраклясі, а 8 липня «леви» зіграють проти АЕКа, четвертої команди Греції.

Також попередньо заплановано провести спаринги проти двох команд із першої ліги Польщі: 1 липня проти «Заглембе» (Сосновіц) і 5 липня проти ГКС «Катовіце». Однак, існує ймовірність того, що «леви» зіграють проти інших суперників.

Одразу після поєдинку з АЕКом «зелено-білі» повернуться до Львова, де пройде завершальний етап підготовки до чемпіонату та першого поєдинку проти кропивницької «Зірки».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какой спорт лучше для прибыльных ставок SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок

Последние новости