Сергій ПОПОВ: «В ФФУ зібралася нова команда професіоналів»

Сергій ПОПОВ: «В ФФУ зібралася нова команда професіоналів»

Тренер юнацької збірної команди України U-17, колишній гравець донецького «Шахтаря» і збірної України, Сергій Попов оцінив новий кадровий потенціал ФФУ з появою Андрія Шевченка, Олега Протасова, Мирона Маркевича та інших відомих персоналій вітчизняного футболу.
Про футбольних функціонерів
Прийшли всі футбольні люди, які вже зробили собі ім'я як футболісти і тренери. Зараз у них нові посади, нові виклики. Я думаю у них все вийде. І це піде на користь українському футболу.
Про співпрацю з Шевченко
Зараз тренери збірних різних вікових груп знаходяться в щільній комунікації, при чому це все підтримується зверху: і керівництвом ФФУ, і штабом національної збірної. І це правильно, коли тренер головної команди знає гравців U-17.
Перед кваліфікацією еліт-раунду збірна U-17 перебувала на одному зборі з головною командою і мешкала в одному готелі. Керманич національної збірної Андрій Шевченко особисто спілкувався з футболістами збірної U -17 і брав двох гравців на тренування головної команди.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок Хоккей и беттинг: Стратегии и Возможности

Последние новости