ЕЗЕРСЬКИЙ: «Павелко досягне успіху в Дисциплінарному комітеті ФІФА»

ЕЗЕРСЬКИЙ: «Павелко досягне успіху в Дисциплінарному комітеті ФІФА»

Володимир Єзерський, головний тренер збірної України U-15, про обрання президента ФФУ Андрія Павелка до Дисциплінарного комітету ФІФА.
- Це досягнення. Це великий плюс для Федерації футболу і України в цілому. Адже наш співвітчизник представляє в такому комітеті всю Європу. Найважливіше те, що Андрій Павелко має значний досвід, він 100-відсотково футбольна людина. Андрій не один десяток років працював головою Федерації футболу в Дніпрі, а з 2015 року очолює Федерацію футболу України. Гадаю, він досягне успіху і в Дисциплінарному комітеті ФІФА.
- Те, що Павелко представляє Україну в провідному комітеті ФІФА, звичайно, це великий крок вперед для всіх нас. Ми здобудемо статус і здобудемо досвід, такі необхідні сьогодні для розвитку українського футболу.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок Хоккей и беттинг: Стратегии и Возможности

Последние новости