Володимир ШАРАН: «Саме головне, щоб зараз не було ейфорії»

Володимир ШАРАН: «Саме головне, щоб зараз не було ейфорії»

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран:

- Перша гра в цьому році офіційна, і, безумовно, всі хвилювалися до гри. І видно це було і від хлопців, і від мене, тому що «Волинь» – команда така, непередбачувана. Не зважаючи на результати на тренувальних зборах, ми дуже ретельно готувалися до цього поєдинку, ми розуміли, що ця перемога дуже важлива для того, щоб виконати завдання-мінімум – це попасти в шістку. Я задоволений результатом, але грою не зовсім задоволений. Тому що були дійсно такі моменти, на які треба звернути увагу в подальшому.
Саме головне, щоб зараз не було ейфорії ніякої, тому що завжди важко потім налаштовувати хлопців, «збирати» їх до наступних поєдинків. Але я думаю, що в нас команда така, рівноцінні гравці присутні в команді, тому що кожен захоче довести собі, що спроможний виступати в основному складі. Саме головне, що ті хлопці, які пропускали матч, будуть готувалися до «Карпат», і ті хлопці, які після травм, будуть відновлюватися. Тобто, в обоймі знов таки будуть 23-24 гравці. Тому що сьогодні довелось на заміну брати двох гравців з молодіжного складу.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какой спорт лучше для прибыльных ставок SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок

Последние новости