Днепр переиграл Химик в полуфинале Кубка Украины

Днепр переиграл Химик в полуфинале Кубка Украины

Хід гри

Номінальним господарям матчу южненському «Хіміку» вдалося заволодіти перевагою в першій чверті. Чинні володарі Кубка легше набирали очки в атаці, на своїй половині включили фірмовий агресивний захист, а два точних дальніх від Сміта і Рябчука дали їм двозначну перевагу. Після тайм-ауту від Журавльова «Дніпро» зумів підтягнутися - в фарбі робочі очки набрали Дзюба та Тимофеєнко.

Головним негативом на старті матчу для «Хіміка» стали швидкі три фоли Джейсона Лава - більше навантаження та ігрових хвилин в першій половині лягли на плечі Петрова та Антіпова.

Після першої перерви команди зменшили оберти в атаці. «Дніпро» віддав свій щит супернику, дозволяючи підбирати в своїй «фарбі» навіть Сміту та Бехерано, а в атаці команда Журавльова збилася на індивідуальні дії, набравши в підсумку лише 4 очка за десятихвилинку. У «Хіміка» справи йшли не набагато краще - номінальні господарі додали до активу 8 очок і пішли на велику перерву за міцної за такої нерезультативної гри 9-очкової переваги.

Початок другої половини зустрічі залишився за «Дніпром», який зумів повернутися в гру. Дальні влучання Закурдаєва, Тимофеєнка і Загреби, а також два точних середніх у виконанні Мішули дозволили команді Журавльова зрівняти рахунок. «Хімік» в третій чверті в атаці діяв скромніше, зумівши трохи додати під завісу десятихвилинки, що і дозволило підопічним Степанівського піти на вирішальну десятихвилинку за 4-очкової переваги.

У четвертій чверті «Дніпро» вперше з початку матчу вийшов вперед. Спочатку лідерство номінальним гостям дав Мішула, після чого Шундель зробив відрив 3-очковим. Після екстреного тайм-ауту повернути рівний рахунок на табло влучним дальнім зумів Сміт, проте «Дніпро» не збирався розслаблятися. Тимофеєнко після свого ж неточного штрафного набрав ще два очки, а Дзюба ефектним данком у відриві вивів «Дніпро» вперед на 5 очок. У «Хіміка» як і раніше нічого не клеїлося в атаці, а 5 фолів Антіпова і Лава позбавили южненців переваги в фарбі. Вирішальним у цьому матчі став ендван у виконанні Глєбова - надважливий кидок досвідченого форварда дозволив «Дніпру» відірватися на 9 очок за 2 хвилини до фінальної сирени.

Команда Дениса Журавльова зуміла не тільки повернутися в гру після великої перерви, а й переломіти хід гри, ставши першим фіналістом FreezeOil Кубка України. Чинний володар трофею провалився в другій половині гри в атаці, набравши катастрофічні 5 очок у заключній чверті і не зумівши здобути перепустку у фінал.

Герої матчу

«Дніпру» вдалося вирвати перемогу завдяки командній грі, як в захисті, так і в нападі, тому вибрати героя матчу - завдання непросте. Проте, як завжди ватажком для Дніпра став Станіслав Тимофеєнко, який став найрезультативнішим гравцем матчу з 16 очками в активі.

FreezeOil Кубок України. Фінал чотирьох. Півфінал

«Хімік» - «Дніпро» 44:55 (19:14, 8:4, 12:17, 5:20)

«Хімік»: Петров 14 + 11 підбирань, Сміт 14

«Дніпро»: Тимофеєнко 16 + 4 підбирання в атаці, Дзюба 7 + 8 підбрань, Мішула 7 + 5 передач, Закурдаєв 7, Глєбов 7

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какой спорт лучше для прибыльных ставок SkyHome – мини-отели в Киеве для комфортного и спокойного проживания Де купити всі необхідні фільтри для Мерседес Спрінтер — найкращі пропозиції від магазину «BUS-shop» Сео специалист цена Онлайн Казино Фортуна: Ваше Место для Удачных Ставок

Последние новости